Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Atle Antonsen

Atle Antonsen (48) har blitt bestefar: - Jula blir mer interessant

Har flere nye roller om dagen - både på jobb og hjemmebane.

IKKE ET JULEMENNESKE: Atle Antonsen har spilt i flere julekalendere på TVNorge, men røper at han egentlig ikke er et særlig julemenneske. Foto: Christian Roth Christensen
IKKE ET JULEMENNESKE: Atle Antonsen har spilt i flere julekalendere på TVNorge, men røper at han egentlig ikke er et særlig julemenneske. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

- Det er nok litt tilfeldig at jeg har vært med i så mange julekalendere, det finnes ingen julekalenderskole for skuespillere akkurat, sier Atle Antonsen (48) og humrer mellom bodene på julemarkedet i Spikersuppa.

Den kjente komikeren og skuespilleren varslet for ett år siden overgang til TVNorge, og denne uka er han igjen å se i en daglig humorkalender på kanalen.

Fredag kveld vises første episode av krimkalenderen «Jul i Blodfjell». Men Antonsen som allerede er kjent fra julekalendere som «Nissene på låven», «Nissene over skog og hei» og «Den unge Fleksnes», sier han ikke er spesielt opptatt av jula. I år blir imidlertid høytida spesiell, for han har fått enda en ny rolle - på hjemmebane.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?