Anmeldelse «En handelsreisendes død», Nationaltheatret:

Atle Antonsen er satt i front. Laila Goody står i sentrum

Klassisk stil

FAMILIEDRAMA: Familiedynamikken er vektlagt i «En handelsreisendes død» på Nationaltheatret. Laila Goody og Atle Antonsen spiller ekteparet Loman. Foto: Øyvind Eide, Nationaltheatret
FAMILIEDRAMA: Familiedynamikken er vektlagt i «En handelsreisendes død» på Nationaltheatret. Laila Goody og Atle Antonsen spiller ekteparet Loman. Foto: Øyvind Eide, Nationaltheatret Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Willy Loman er en mann bakut for sin tid. Han mestrer ikke lenger sitt arbeid. Bransjen har forandret seg. Familieforsørgeren, som livnærer sin hjemmeværende kone og sine bare så vidt arbeidende voksne sønner, låner penger fra naboen for å klare utgiftene. Han har flere halvhjertede selvmordsforsøk bak seg. Andre løsninger ser han ikke.

Tradisjonsnær

I sin debut som teaterregissør har Trond Espen Seim lagt klassikeren nær den tradisjon den oftest oppføres i, spesielt før pause. Teksten har hovedrollen. Spillestilen er dempet, men tydelig. Fokus ligger på samspillet, både i det sagte og i det usagte i forholdene mellom rollefigurene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer