Atle Antonsen har løsningen på Asbjørn Brekkes vinproblem

- Det tror jeg blir litt mye søl for min del.

(Dagbladet): I kveld er det duket for en ny episode av humorprogrammet «Asbjørn Brekke Show» på TVNorge. Kveldens gjester er skuespiller og komiker Atle Antonsen og sportsanker Karen-Marie Ellefsen.

Brekke er kjent for å by sine gjester på både rødvin og småkaker i programmet, og han sier ikke nei takk til et glass eller to selv heller. I kveldens spisode klarer imidlertid den noe klumsete programlederen å knuse vinglasset sitt, og lurer fælt på hvordan han skal få drukket mer.

Se klippet øverst i artikkelen.

Drikker rett fra kartongen Heldigvis for Brekke kan det virke som om Antonsen har opplevd lignende uhell før, og har en løsning på programlederens problem.

- Jeg drikker ofte bare rett av kartongen, det er veldig greit det. Du holder den bare over deg, forklarer Antonsen.

- Det tror jeg blir litt mye søl for min del, svarer en skeptisk Brekke.

Men Antonsen gir seg ikke der, og bestemmer seg for å hjelpe programlederen ved å bruke en krumkake som bindeledd mellom vinkartongen og Brekkes munn.

- Ja, det var litt av en løsning du hadde der, sier Brekke etter å ha fått helt store deler av kartongens innhold over ansiktet, og legger til at krumkakene faktisk smakte bedre dynket i rødvin.

Celebre gjester Tidligere har Brekke hatt besøk av blant andre Stian Blipp, Anne Kat. Hærland, Carola og Aune Sand.

Da Aune Sand gjestet programmet kom han rett fra sitt galleri i New York og hadde med seg egendesignede champagneglass, inspirert av kjæresten Marianne Aulies rumpe.

Brekke var ikke like begeistret for å drikke sprudlevann fra de spesielle glassene som designeren selv:

- Smaken er som baken, erklærte programlederen, før han med skepsis satt fra seg glasset og heller tok fatt på rødvinen.