Atle Antonsen positiv til Kristopher Schaus Breivik-dekning

- Han bærer på et stort alvor i seg.

POSITIVT TIL KOMPISEN: Atle Antonsen mener kameraten Kristopher Schau har et større register å spille på enn mange er klar over. Foto: Lars Myhren Holand
POSITIVT TIL KOMPISEN: Atle Antonsen mener kameraten Kristopher Schau har et større register å spille på enn mange er klar over. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kunne Dagbladet fortelle at komiker Kristopher Schau skal dekke rettssaken mot Anders Behring Breivik i Oslo tingrett.

Schau skal skrive fra rettssaken for ukeavisa Morgenbladet, og til høsten kommer boka.

Schaus komikerkollega Atle Antonsen mener det er veldig gode nyheter at det er nettopp Schau som skal dekke rettssaken etter 22. juli-terroren.

- Jeg synes det er en fantastisk god idé. Kristopher har et mye større register å spille på enn det mange folk vet, sier Antonsen til Dagbladet.

Kontroversiell og bejublet Den kontroversielle komikeren har tidligere vakt oppsikt med programmer som «Team Antonsen», «XLTV» og «Karate», hvor han ofte har gjort flere spesielle stunts. Schau fikk også mye oppmerksomhet for prosjektet «Forfall», hvor han i et butikkvindu på Karl Johans gate i Oslo lot folk se hans eget forfall live.

Samtidig har Schau høstet mye ros for boka «På vegne av venner». Schau besøkte i forbindelse med bokprosjektet en rekke begravelser som ble tatt hånd om av det offentlige.

- Slik jeg kjenner Kristopher Schau fra jeg var redaktør for «På vegne av venner», så vet jeg at han skriver veldig godt og har stor integritet, sa Schaus redaktør Cis-Doris Andreassen til Dagbladet tidligere i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer