Atle Antonsen til TVNorge

- TVNorge er jo nå eliteserien for TV-humor i Norge, sier Atle Antonsen. 

ENDA EN: TVNorge har den siste tiden kapret flere kjente TV-fjes som har vært tilknyttet andre kanaler, som Else Kaas Furuseth, Jon Almaas og Anne Rimmen. Nå har de også sikret seg Atle Antonsen. FOTO:  Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix
ENDA EN: TVNorge har den siste tiden kapret flere kjente TV-fjes som har vært tilknyttet andre kanaler, som Else Kaas Furuseth, Jon Almaas og Anne Rimmen. Nå har de også sikret seg Atle Antonsen. FOTO:  Tord Litleskare / Gonzales Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TVNorge har sikret seg enda en av Norges kjente komikere i stallen sin. TVNorge skal allerede ha noen klare planer for Atle Antonsen.

Antonsen, som tidlgiere har vært frilanser, sier det nå for første gang er interessant å knytte seg direkte til en kanal.

– Det er rett og slett fordi TVNorge har noen svært spennende prosjekter på gang de neste årene. Det dreier seg om humorprosjekter med potensielt morsomme og ikke minst utfordrende roller og arbeidsoppgaver. TVNorge er jo nå eliteserien for TV-humor i Norge, med et stort mangfold og en mengde bra folk i stallen, og da føles det veldig bra og naturlig å bli en del av gjengen, sier Atle Antonsen i en pressemelding.

TVNorge har i den siste tiden sanket til seg TV-profiler som har vært tilknyttet andre kanaler, som Jon Almaas, Else Kaas Furuseth og Anne Rimmen.

Harald Eia og Baard Tufte Johansen brøt med NRK etter 20 år da de gikk over til TVNorge med programmet «Brille» i 2012. Nå går derimot Baard Tufte Johansen tilbake til NRK, og tar plassen til Jon Almaas i «Nytt på Nytt».

- Veldig anvendelig

Programdirektør Eivind Landsverk er svært fornøyd med at Antonsen har takket ja til å begynne i TVNorge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer