Atle Karlsen slutter i DumDum Boys

Keyboardist Atle Karlsen slutter i DumDum Boys etter 18 år, men ingen vil fortelle hvorfor.

Atle Karlsen har vært en del av DumDum Boys i nesten 20 år, siden han kom inn på «brett» på suksessalbumet «Splitter Pine» i 1989.

For noen dager siden kom beskjeden, lagt beskjedent ut på bandets hjemmeside, om at han umiddelbart slutter i bandet, skriver Aftenposten.

«Trist, men sant: Atle Karlsen har forlatt DumDum Boys. Etter 18 år med kyndig håndspåleggelse har Atle forlatt bandet og vi er fire som er igjen. Og det kommer vi til å fortsette å være, det er liten vits å prøve å erstatte Atle», heter det på hjemmesiden.

Men hvorfor han har sluttet, vil han ikke si:

– Jeg vil ikke kommentere noen ting om det der, sier han til Aftenposten.

Heller ikke manager Steinar Vikan vil utdype utover meldingen på nettsiden.

– Han har sluttet. Det vi sier på nett, er det vi vil si om den saken, sier Vikan.

(NTB)

KEYBOARDISTEN SLUTTER: 
For åtte år siden det var «litt dårlig stemning i organisasjonen» DumDum Boys. - Vi argumenterer ikke så mye. Det er slutt på småprat. Ting blir bare gjort, sa Prepple Houmb da dette bildet ble tatt i fjor. Nå slutter Atle Karlsen (nummer to fra venstre). Men Kjartan Kristiansen, Sola Jensen, Houmb og Aslak Dørum fortsetter. Foto: LINDA NÆSFELDT
KEYBOARDISTEN SLUTTER: For åtte år siden det var «litt dårlig stemning i organisasjonen» DumDum Boys. - Vi argumenterer ikke så mye. Det er slutt på småprat. Ting blir bare gjort, sa Prepple Houmb da dette bildet ble tatt i fjor. Nå slutter Atle Karlsen (nummer to fra venstre). Men Kjartan Kristiansen, Sola Jensen, Houmb og Aslak Dørum fortsetter. Foto: LINDA NÆSFELDT Vis mer

Les også: Rune Rebellion slutter i Turboneger