Atle Pettersen tar over enda en NRK-klassiker

Skal lede «Kvelden før kvelden».

NY PROGRAMLEDER: Atle Pettersen skal lede «Kvelden før kvelden» sammen med Ingrid Gjessing Linhave. Foto: NRK
NY PROGRAMLEDER: Atle Pettersen skal lede «Kvelden før kvelden» sammen med Ingrid Gjessing Linhave. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Atle Pettersen (25) har blitt et populært programledervalg hos NRK.

Artisten har ledet «Julemorgen» og «Sommeråpent», og er klar som ny programleder for klassikeren «Beat for beat» når Ivar Dyrhaug takker for seg til våren.

Men først får vi se ham som programleder for lillejulaften-magasinet «Kvelden før kvelden», sammen med Ingrid Gjessing Linhave. Hun har ledet programmet før, da sammen med Kåre Magnus Bergh i 2012.

I fjor gikk det tradisjonsrike programmet for hele 1,6 millioner seere. Pettersen forteller at han gleder seg til å holde i tømmene på en av årets største direktesendinger.

- Det blir utrolig stas! Og det føles superdeilig å skulle jobbe med en som er så rutinert som Ingrid. Hun har jo ledet programmet før, vet nøyaktig hva man må tenke på og har stålkontroll på alt, så det gir en trygghet. Og så er hun kjempemorsom og alltid i godt humør, sier Pettersen til Dagbladet.

All NRK-jobbingen innebærer en ganske annerledes hverdag for artisten.

- Jeg er jo ikke vant til å ha en ordentlig jobb, sitte på kontor og sånn. Det er nytt og annerledes, jeg er jo vant til å styre hverdagen som jeg vil. Nå har jeg en arbeidstid, som jeg ser jeg er litt sent ute til, sier Pettersen før han haster på jobb mandag morgen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer