Atomic Kitten

Harmløs bimbopop. Sugababes er bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tre damene i Atomic Kitten (noe sier meg at folka bak trioen hadde lyst til å kalle dem Sex Kitten) skal liksom være så sexy at vi ikke klarer å la være å kjøpe et album som heter «Feels So Good».

Akkurat hva som får pusekattene til å føle seg så bra blir ikke nærmere forklart, men du har uansett mistet tenningen lenge før den låta kommer. Fordi - og her bør noen plateselskapsfolk notere! - ingenting er så usexy som tre damer som får en gjeng med helt forskjellige (og alltid eldre) mennesker til å skrive tekst og musikk for dem. For dette handler vel egentlig om å kåte opp gutter nok til at de gidder å kjøpe albumet, gjør det ikke? Bildene av tre damer med «kom og ta meg»-blikk og utringninger gir et mulig hint om akkurat det.

Men, akk, det blir bare så irriterende kjønnsløst når alt av Atomic Kitten smaker produkt. For å høre på «Feels So Good» er omtrent like sexy som å handle på Rimi. Glatt, kjedelig og substansløs popmusikk som er glemt om noen timer.

Hun som sluttet i Atomic Kitten og begynte i Sugababes, var ingen dum dame.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer