Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Atreyu

Forbrukervennlig tenåringsangst.

CD: Siden debuten «Suicide Notes and Butterfly Kisses»i 2002, har Orange County-gjengen Atreyu gjort brukbar vei i vellinga i statene med sin metalinfiserte og emospekkede hardcore. «A Death Grip on Yesterday» vil neppe svekke deres posisjon blant mascaraglade tenåringer på andre siden dammen. Josh Abraham (Velvet Revolver, Korn) har skrudd lyd det lukter dyrt av, bandet leverer varene med kirurgisk presisjon og låtmaterialet er like forbrukervennlig som ferdigmonterte skohyller fra Ikea. «Shameful» og «Ex\'s and Oh\'s» er bunkret opp med tilgjengelige hooks, tunge gitarer og den sedvanlige kontrasten med agrovokal i versene og følelsesladet sang i refrengene. Det er i det hele tatt svært lite som ikke er som det skal i Atreyu sin veloljede kapitalcore, om man ser bort fra at originalitet, spenning og det å ta noen sjanser er kriterier man helst så var til stede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling