Attack of the hverdagskropp!!

Takke meg til Kardash'en og, til nød, Renée Zellwegers ommøblerte, jeg mener omdiskuterte fjes. Eller drap og Ebola, selvfølgelig.

SKAM?:  Her ventet jeg Kardash-nytt, eller kanskje mer Zellweger-fjes, og så frir avisa til min kikkermentalitet med valkebilder? skriver Høverstad. Foto: Faksimile Kamille
SKAM?: Her ventet jeg Kardash-nytt, eller kanskje mer Zellweger-fjes, og så frir avisa til min kikkermentalitet med valkebilder? skriver Høverstad. Foto: Faksimile Kamille Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Steng aviskioskene! Nå risikerer du å bli utsatt for dissende, strekkmerkede, bent frem gjennomsnittlige kropper når du blar i magasinet ditt. Og det vil vi søren dutte meg ikke se.

Sigrid Hvidsten stiller viktige spørsmål i Dagbladet 29.10: Hva er det med rumpa til Hanne Sørvaag, eller den oppkneppede olashortsen til Sandra Borch, som gjør at hun skal føle seg vel?

Ja, det kan du spørre om, Sigrid.

Her frekker to formfulle damer seg rett inn i glaninga vår, og den ene ha'kke ferdigbarbert leggene engang. Hvilken rett har de til å sprade rundt på forsiden slik? Her ventet jeg Kardash-nytt, eller kanskje mer Zellweger-fjes, og så frir avisa til min kikkermentalitet med valkebilder. Jeg klikker lydig, angrer sporenstreks, og skynder meg til Gaza-reportasjer i stedet.

Repetisjon er effektivt. Og nå var vi jækla godt i gang med å høre hvordan anoreksi fikk Linnéa Myhre kåret til Norges mest sexy kvinne. Alle vet at undertøysreklamer er retusjert, derfor føler ingen utilstrekkelighet lenger, bare nyter at modellene har anstendighet til å blende oss med plettfrihet. Basert på representasjonen i media må det uansett være flest slike kvinner i verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer