Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Åtte hiphopere testet positivt på narkotika

QUART (Dagbladet.no): 11 medlemmer av Equicez-crewet ble arrestert tidligere i dag. Åtte av dem testet positivt på narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spanere gjennomførte i ettermiddag en razzia mot hiphop-gruppa Equicez\' turnebuss i Kristiansand. Ifølge politistasjonssjef Ole Hortemo i Kristiansand ble først et medlem av Equicez-crewet tatt inn rett før klokka 15.30 i dag.

Razziaen av bussen startet rundt 16.00 og fem eller flere medlemmer ble ført bort i håndjern av politiet. Senere i dag ble ytterligere fire tatt inn.

- Vi har funnet ubetydelige mengder narkotika, sier politistasjonssjef Ole Hortemo til Dagbladet.no. Alle de 11 arresterte er en del av «Get On The Bus»-tour, der Equicez, Vivi, Dörty Oppland med flere har turnert fra Oslo via en del småsteder før avslutningen i Kristiandsand. Turneen er sponset av Telenor Djuice og Levi\'s Norge. I løpet av kvelden ble samtlige løslatt. Åtte av de etter å ha godtatt forenklet forelegg for bruk av narkotika. Det er hasj eller marihuana som er brukt. Equicez-rapperen Cast testet negativt på urinprøven.

Det var sivile politimenn fra Stavanger som gjennomførte razzien. Blant de arresterte var Equicez\' manager Julian Alexander, artisten Vivi og et medlem av reggae-kollektivet Ark Manifest.

EQUICEZ: Flere av crewmedlemmene som jobber for FEM One og Cast i Equicez, er arrestert for dop på Quart. Foto: SCANPIX