Åtte mill. i bot til reality-show

'Married by America' tok helt av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå har USAs myndigheter like godt gitt tv-nettverket Fox tidenes største bot. Bota er omtrent det dobbelte av hva CBS måtte betale etter at Janet Jackson viste puppen på direkten.

Fox driver et kabelnettverk med 169 tv-stasjoner, og Federal Communications Commission, som passer på etermediene, la i går ned påstand om at de tilsammen skal betale bota på 1,2 millioner dollar, 7000 dollar per tv-stasjon.

Myndighetene mener reality-showet gikk over streken da det viste bilder av menn som slikket kremen av strippere. Bildene var pixelert slik at man ikke fikk se nakne mennesker.

- Men til og med et barn ville vite at stripperne er toppløse og at de viser seksuell aktivitet, skriver kommisjonen i sin begrunnelse.

Flere bøter på gang

Washington Post melder at kommisjonen trolig forbereder flere millionbøter mot tv-stasjoner. De reagerer på at både tv- og radiostasjoner bruker stadig råere materiale for å trekke til seg flere seere og lyttere.

Flere stasjoner skal ha inngått avtaler om å betale rekordsummer til kommisjonen, men bota som Fox nå har fått skal være den største som er offentliggjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer