Au, da

Har god stemme, men synger affektert og ødsler bort talentet på dårlig materiale.

LeAnn Rimes framsto som reinkarnasjonen av Patsy Cline da hun slo igjennom med singelen «Blue» i en alder av 13 år i 1996. Men sammenlikningen slutter der, for debutalbumet som fulgte er høyst middelmådig.

Siden har LeAnn fjernet seg fra countrymusikken og dessuten mistet stadig mer av sin egenart for hver plate. Men hun har ikke klart å løsrive seg fra produsentpappa Wilbur Rimes, som hun har kranglet med i retten om penger - og som åpenbart har elendig innflytelse på datteren sin.

Men det har gitt god avkastning. Etter at hun tok opp konkurransen med artister som Mariah Carey og Britney Spears, har hun solgt 25 millioner plater. «Can't Fight The Moonlight» (som gikk helt til topps på Hit40-lista) og «But I Do Love You» fra filmkalkunen «Coyote Ugly» er med på denne plata. Det er også «Written In The Stars», den to år gamle duetten med Elton John fra Disneys «Aida», i tillegg til sju andre låter og tre alternative mikser - alle like ufattelig tomme.

Og jeg kan i hvert fall love mine omgivelser én ting: Jeg skal aldri mer spille denne plata.

SUPERSTJERNE: LeAnn Rimes har solgt 25 millioner plater - og toppet Dagbladets Hit40-liste med «Can't Fight The Moonlight»