Litteraturtidsskriftet Vagant

Audun Lindholm har laget magasin siden han var 14 år. Nå kjemper han for å holde liv i Vagant

Redaktør på livsstid.

Fortsetter: Redaktør Audun Lindholm har tatt over som eier for Vagant. Her fotografert på Strausberger platz i Berlin, hvor redaksjonen har holdt til de siste årene. Foto: Asbjørn Svarstad
Fortsetter: Redaktør Audun Lindholm har tatt over som eier for Vagant. Her fotografert på Strausberger platz i Berlin, hvor redaksjonen har holdt til de siste årene. Foto: Asbjørn Svarstad Vis mer
Publisert

BERLIN (DAGBLADET): Da Audun Lindholm var 17 år dro han til Trondheim Folkebibliotek med en veldig klar idé om hva han var på utkikk etter. I bokhyllene fant han fram til «Signaler», Cappelen Damms årlige debutantantologi.

- Jeg noterte navnene på alle debutantene, så ringte jeg til Gule Sider for å spørre om adressen. Deretter sendte jeg ut brev.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer