Auksjonerer bort Robinson-plass

Er du dansk og har penger, så har du også sjansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den danske versjonen av sydhavsrealityen Robinson auksjonerer bort den siste deltagerplassen. Auksjonen er et samarbeid mellom dansk TV3, QXL og danske Røde Kors, skriver Aftenposten.

Den som får tilslaget dukker opp som en overraskelse for de andre deltagerene som allerede er i gang med innspillingen. Auksjonen varer i mindre et døgn og vinneren setter seg på flyet til Malaysia allerede fredag hvis han eller hun består de mentale og fysiske testene.

Ingen planer

Innspillingen av den norske versjonen er ifølge norsk TV3 allerede i gang. Sist torsdag startet de norske deltagerne med å kranglingen, poseringen, flørtingen og intrigemakeriet som har gjort Robinson så populært.

- Men vi har ingen planer om å auksjonere bort en plass, sier informasjonssjef Glenn Støldal i TV3 til Dagbladet.no.

Blandingsforhold

Han vil ikke ut med særlig informasjon om deltagerne, men lover en fin blanding bestående av blant annet pene damer, en homofil og ellers en miks av gamle og unge, menn og kvinner.

- Det er flere roller å fylle, og det er samlet en fint knippe mennesker denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer