Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Auksjonerer Elvis-tann

Europeere ønsker å klone kongen med tann-DNA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyeste bud på eBay er foreløpig drøyt 700 000 kroner. 18. juli avsluttes auksjonen hvor ei Elvis-gullplate, en Elvis-hårlokk og ei Elvis-tann går under hammeren. Foreløpig er den mest oppsiktsvekkende interessenten et anonymt europeisk firma som var interessert i tanna.

- De snakket om muligheten for kloning. Eieren av tanna er ikke interessert i det. Det er bare én Elvis, sier kurator Anthony DeFontes til nyhetsbyrået AP.

Budrunden startet søndag, men ble stanset etter noen dager da høyeste bud var nesten 15 millioner kroner. eBay regnet med at det var falske bud. Nå må budgivere godkjennes av nettauksjons-folkene eller DeFontes personlig.

  • Tanna ble trukket fra Elvis' munn på et tannlegekontor, og har vært utstilt i en frisørsalong i Fort Lauderdale i 10 år.
  • Hårlokken ble klippet av programleder Joe Franklin før Elvis skulle i militæret.
  • Gullplata er for hitsingelen «Love Me Tender».

Sjekk Elvis-auksjonen

<B>GAVE TIL DAMA: Elvis ga tanna si til kjæresten Linda Thompson etter et tannlege-besøk. Nå kan du kjøpe den på <a href='http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3536098063&category=433#ebayphotohosting'>eBay</a>.