Aulies rumpe-harselas solgt

Budrunden endte på nærmere 15 000 kroner for maleriet.

MARIANNE AULIE FÅR TYN: Kunstneren Inga Dalsegg har malt portrett av Marianne Aulie - i bar rumpe og påført klovnenese. Maleriet er i størrelsen 41 cm x 51 cm, og kan ses på kunstmessa art:oslo 18.-19. september. - Jeg hadde ikke ventet å få solgt maleriet, sier Dalsegg.
MARIANNE AULIE FÅR TYN: Kunstneren Inga Dalsegg har malt portrett av Marianne Aulie - i bar rumpe og påført klovnenese. Maleriet er i størrelsen 41 cm x 51 cm, og kan ses på kunstmessa art:oslo 18.-19. september. - Jeg hadde ikke ventet å få solgt maleriet, sier Dalsegg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Rumpemaleriet av Marianne Auli - malt Inga Dalsegg - er solgt for 12-13 000 kroner til en bærumsmann.   I frustrasjon I ren frustrasjon over det mange mener er mangel på kunstnerisk talent, men som Aulie kompenserer for i smart markedsføring, malte Inga Dalsegg Marianne Aulie med rumpa bar og klovnenese.

- Jeg har fått mye støtte fra folk flest og kolleger, sier Dalsegg.

Men hun er overrasket over den store interessen for maleriet, der hun tar et tar nådeløst oppgjør med Aulies rumpekunstmalerier.

Ivrige budgivere - Det har vært nærmest et renn av telefoner fra folk som ville kjøpe, og som bød over hverandre. I dag slo jeg til, og det gikk for til en bærumsmann.

Dalsegg er fornøyd med summen - et sted mellom 10-15000 kroner - og syntes ikke hun kunne ta mer.

- Det er ikke det bildet jag har lagt mest i, sier hun.

- Aulie mangler talent Hun står for det krasse utspillet mot Aulie, som hun mener er temmelig talentløs - i hvert fall som kunstmaler.

- Marianne Aulie er jenta som drømte om å bli en stor og anerkjent kunstner, men som endte opp som norsk klovn i New York.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer