EROTIKK: Aune Sand i Galleri Sand i Gamlebyen i Fredrikstad . Foto: Thomas rasmus Skaug / Dagbladet.
EROTIKK: Aune Sand i Galleri Sand i Gamlebyen i Fredrikstad . Foto: Thomas rasmus Skaug / Dagbladet.Vis mer

Aune Sand kommer med ny erotisk roman

Selger boka «Jordbærmus II, Plaskvåt».

(Dagbladet): Aune Sand skapte heftig debatt etter at han ga ut sin debutroman, «Jordbærmus», ei bok spekket med heftige, erotiske beskrivelser i 2015.

Boka fikk variert mottakelse, men ble hyllet av fansen.

Ifølge Sand, som ga ut boka på eget forlag, ble bøkene revet vekk. Og den nybakte forfatteren inviterte alle bokkjøpere til «Jordbærmus»-fest med rumpeklasking og jordbærdrinker.

Ny bok Sand har deretter melket den erotiske suksessen, blant annet ved at kjæresten Marianne Aulie lanserte en Jordbærmus-kunstutstilling, og at han selv seinere slapp en Jordbærmus-låt.

Nå annonserer den eksentriske kunstneren på sin hjemmeside at han er klar med en oppfølgerbok, kalt «Jordbærmus II, Plaskvåt».

Hovedcoveret har som forrige gang et bilde av en avkledd Marianne Aulie. Denne gangen kan fansen også velge et cover med bilde av Sand selv.

I tillegg til vanlig bok til 390 kroner, kan den som ønsker det få ei bok signert av Aune Sand for et par hundrelapper mer, eller ei bok «signert og kysset av Aune Sand» til hele 1000 kroner.

Har annonsert comeback på Facebook Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar fra Aune Sand. Men han har delt bilder av bokcoveret både på sine Facebook-sider og på sin hjemmeside.

På Facebook har kunstneren lagt ut poster flere ganger denne uka der han hinter om et comeback etter at det har vært stille fra han den siste tida:

«Kjære Venner.(...) I am still here.»

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram