Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aurora spilte hos Jimmy Fallon i natt

Får skryt for sine «moves».

FIKK INNPASS HOS FALLON: Amerikanske «Tonight Show» med Jimmy Fallon har om lag åtte millioner tv-seere. Natt til mandag norsk tid framførte norske Aurora Aksnes en låt fra hennes ferske debutalbum på programmet. Foto: NBCUniversal Media
FIKK INNPASS HOS FALLON: Amerikanske «Tonight Show» med Jimmy Fallon har om lag åtte millioner tv-seere. Natt til mandag norsk tid framførte norske Aurora Aksnes en låt fra hennes ferske debutalbum på programmet. Foto: NBCUniversal Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 19 år gamle Aurora Aksnes fra Os utenfor Bergen hadde natt til tirsdag en opplevelse som ikke er alle artister forunt.

Da sto hun nemlig på scenen under «Tonight Show» med Jimmy Fallon, og framførte singelen «Conqueror» fra sitt debutalbum, som ble sluppet i forrige uke.


- Jeg prøver å forberede meg ved å ikke tenke på det. Det er jo stort, men når alt kommer til alt er alle opptredener like viktige, sa Aksnes om Fallon-besøket til Dagbladet i forrige uke.

Headbanget Etter opptredenen sier artisten til VG at det føltes bra å opptre på «Tonight Show».

-  Jeg så fra sideblikket at han headbanget når vi spilte. Jeg likte veldig godt energien hans, sier 19-åringen til avisa.


«Daffe demoner»: Les Dagbladets anmeldelse her.

Fallon har rundt åtte millioner tv-seere, noe som gjør programmet til et av USAs aller største talkshow.

STJERNETEKKE: Jimmy Fallon er en av USAs mest kjente talkshowverter. Her med Gwyneth Paltrow i starten av mars. Foto: NTB Scanpix
STJERNETEKKE: Jimmy Fallon er en av USAs mest kjente talkshowverter. Her med Gwyneth Paltrow i starten av mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Reaksjonene på Aksnes' opptreden har følgelig ikke ventet på seg.

Joely Gabs skriver på Twitter at 19-åringen kan «bust a move» (danse), mens DX Entertainment roser Aksnes for en «morsom opptreden», og spår en Topp40-hit.

Fikk Katy Perry-ros 19-åringen er ikke den første nordmannen - men etter mye å dømme den yngste - som har spilt hos Fallon.

I løpet av de siste årene har også Ina Wroldsen, Nico & Vinz, Kygo, Röyksopp og Ylvis besøkt talkshowvertens studio i New York.

Fallon er ikke alene om å la seg imponere av Aksnes.

Den unge artisten fikk stor oppmerksomhet da selveste Katy Perry roste henne på Twitter, og deretter møtte opp på en av Aksnes' konserter.

I sommer spiller 19-åringen blant annet på Roskilde-festivalen. Hun har også flere konserter som venter henne i USA den kommende tida, og skal blant annet besøke Boston og New York i april.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart