Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Av de satiriske vers er vi kommet

Nå må Allah og Gud virkelig snakke sammen og tukte sine ekstreme pappenheimere. Det er nok nå! Leve satiren - dårlig som god.

JE SUIS CHARLIE:  Spente tider og triste tider. I Frankrike har folk tatt til gatene for å vise hva de mener om det grufulle som fant sted mot satiremagasinet Charlie Hebdo. Denne kvinnen viser fram to penner og hun har skrevet «pas peur» på knokene som betyr JEG ER IKKE REDD. Foto: NTB Scanpix
JE SUIS CHARLIE: Spente tider og triste tider. I Frankrike har folk tatt til gatene for å vise hva de mener om det grufulle som fant sted mot satiremagasinet Charlie Hebdo. Denne kvinnen viser fram to penner og hun har skrevet «pas peur» på knokene som betyr JEG ER IKKE REDD. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av satire er du kommet.

Til satire skal du bli.

Av satiren skal du igjen oppstå.

Sint? Ja. Trist? Ja. Forbannet så det ryker ut av hodet? Ja, men hjelper det noe som helst? Nei, men vi gir oss aldri og i dag er det selvsagt lov å skrive uten sikkerhetsnett.

Skal muslimer løpes etter i gatene, skal moskeer steines og bombes? Selvsagt ikke, men det er vel en og annen imam som burde pønske over hva de står og sprer av gamle sannheter og sikkert litt galle, eller? Jo, selvsagt.

Og, det samme gjelder deg og meg, vi må besinne oss. Historien har vist oss hva de med et forskrudd tankegods kan utføre av bestialiteter ved å utpeke en menneskegruppe til den store satan.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?