Av en annen verden

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ISLAMOFOBI: Dagbladets Marte Michelet er i farta igjen. Forrige gang, 8. mars, brunbeiset hun Human Rights Service generelt, og meg spesielt, over en hel side. Vi fikk beskjed av avisen å svare «kortest mulig». Det gjorde vi (11. mars), som avføder en ny helside fra Michelet (17. mars), med, forsiktig sagt, påstander som er vanskelige å ta helt alvorlig. Vi kobles nå til Le Pens avskyelige Nasjonal Front, og et såkalt «nettverk», der både Le Pen og nederlandske Geert Wilders, som heller ikke er popstjerne hos HRS, og andre på ytre høyre flanke, skal være sentrale. Dette nettverket kjenner vi ikke til. Vi har heller aldri deltatt på en konferanse der disse personene eller representanter for deres parti har deltatt. For ordens skyld er Dagbladets kilde til desinformasjonen venstrerevolusjonære Expo.

Jens Tomas Anfindsen jobber i HRS. Ole Jørgen Anfindsen jobber ikke hos oss, og har aldri utført konsulentjenester for oss. Han driver sin egen blogg, og har en del sammenfallende synspunkt med HRS. Der våre veier skilles, er særlig knyttet til Anfindsens interesse for rase. For HRS er rase, etnisitet eller religiøsitet i utgangspunktet revnende likegyldig. Kun når etnisitet og religiøsitet kan gi sentral informasjon, er dette relevant. Eksempelvis er det avgjørende i Norge i dag at helsesøstEre vet at ei jente med røtter i mandinkostammen i Gambia, risikerer kjønnslemlestelse, mens ei kristen jente fra Gambia, ikke gjør det. Men kristne jenter fra Etiopia, de er i faresonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer