Avdøde Gandolfini spiller mot Noomi Rapace

Premiereklar etter sin død.

Død: Skuespiller James Gandolfini døde i natt, men kommer på kinolerretet i 2014 i filmen «Animal Rescue». Foto: Scanpix
Død: Skuespiller James Gandolfini døde i natt, men kommer på kinolerretet i 2014 i filmen «Animal Rescue». Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): James Gandolfini (51), mest kjent for rollen som mafiabossen Tony Soprano, døde i natt. Dødsårsaken er ikke bekreftet, men en representant for tv-selskapet HBO, gjengitt av New York Times, sier at det kan dreie seg om et hjerteinfarkt.

Til tross for at Gandolfini for de aller fleste er synonymt med Tony Soprano, har han også spilt i flere andre filmer og serier. Og i likhet med Heath Ledger, som døde i 2008, kommer premieren på Gandolfinis siste film etter hans bortgang.

- En ære Krimdramaet «Animal Rescue», der Gandolfini spiller mot Tom Hardy og svenske Noomi Rapace, er ifølge nettsiden IMDB er nå i post-produksjon, og skal etter planen ha premiere i 2014.

- Det var en ære å jobbe med Gandolfini, og en ren nytelse å se ham jobbe, sier regissør Michael Roskam til The wrap i forbindelse med skuespillerens bortgang.

Roskham mener Gandolfini var en av de aller fremste skuespillerne i verden.

- Jeg er veldig trist, og tankene går til familien. Jeg ønsket å gjøre ham stolt med filmen vi lagde sammen, og nå vil den hedre hans minne, sier regissøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer