Slottsfjellfestivalen

Avlyser årets festival:
- Løpet er kjørt

Slottsfjell satser på å returnere i 2020.

EN AV DE STORE: I fjor klarte ledelsen akkurat å stable Slottsfjellfestivalen på beina. Driftsselskapet Baglerbrønnen annonserer nå at de avlyser årets utgave og satser for fullt på festival i 2020. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
EN AV DE STORE: I fjor klarte ledelsen akkurat å stable Slottsfjellfestivalen på beina. Driftsselskapet Baglerbrønnen annonserer nå at de avlyser årets utgave og satser for fullt på festival i 2020. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Framtida til Tønsberg-festivalen Slottsfjell har vært svært uviss det siste halvåret.

Musikkfestivalen annonserer i dag at de er kommet til en enighet med samtlige kreditorer, og dermed er det grunnlag for videre drift, men det blir ikke festival i 2019, skriver festivalens styreleder Øystein Ronander i en pressemelding til Dagbladet.

- Det har tatt mye tid for å komme fram til en løsning, vi må derfor dessverre innse at løpet nå er kjørt med tanke på en festival til sommeren, sier han.

Slottsfjellfestivalen har i lang tid slitt med røde regnskapstall. 2018-utgaven, den 16. i rekka, kom bare i havn fordi artister og leverandører gikk med på å ta vesentlig mindre betalt.

- Løpet er kjørt

Den folkekjære festivalen som finner sted i historiske omgivelser «på fjellet» midt i Tønsberg, har vært gjennom flere måneder med forhandlinger med kreditorer.

- Forutsetningene er ikke til stede for å få til en god festival i 2019, derfor vil vi heller prioritere å umiddelbart starte arbeidet mot neste år. Jobben med å definere profil og strategi for framtidas Slottsfjell er allerede godt igang, og vi lover på komme sterkt tilbake i juli 2020, fortsetter Ronander.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer