Avlyser årets Norwegian Wood

Norwegian Wood satser videre mot 2019, og lar nabofestivalen Piknik i Parken ta over headliner Jason Isbell.

2017: Susanne Sundfør spilte konsert under Norwegian Wood i fjor. I år er festivalen avlyst. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
2017: Susanne Sundfør spilte konsert under Norwegian Wood i fjor. I år er festivalen avlyst. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dessverre ser vi oss nødt til å avlyse årets Norwegian Wood-festival, og konsentrerer oss heller mot å lage verdens beste rockefestival i hjertet av Oslo i 2019, skriver festivalsjef Henning Thoresen på Facebook-sidene til Norwegian Wood i dag.

Festivalen skulle opprinnelig gått av stabelen 14. til 16. juni i Frognerparken i Oslo.

- Med de tidligere årenes vanskeligheter, og med 2017-konkursen friskt i minnet, ville de fleste underleverandørene og artister ha betalt på forskudd. Og med en finansiell backing ved oppstart som ikke var der når vi trengte det som mest, ble ting vanskeligere og vanskeligere etter hvert som snøen endelig smeltet og sola kom fram bak de mørke skyene som har preget Norwegian Wood i årevis, skriver Thoresen videre.

Piknik i Parken overtar artist

Festivalen vil komme tilbake med informasjon til dem som har kjøpt billett til årets festival, informerer de.

For skuffede fans er det imidlertid alternativer: Noen minutter etter at Norwegian Wood meldte om avlysningen, annonserte nabofestivalen Piknik i Parken at de tar over to headlinere: Jason Isbell spiller fredag 15. juni og Travis spiller samme festival 17. juni. Den svenske rockeartisten Thåström gjør i stedet en konsert på Sentrum Scene 15. juni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer