Avlyser bryllupet

Bryllupet til Jennifer Lopez (33) og Ben Affleck (31) i helga er avlyst.

LOS ANGELES (Dagbladet): Sent i går kveld norsk tid fikk de vel 400 bryllupsgjestene den overraskende beskjeden fra Lopez og Affleck personlig - og like etterpå sprakk nyheten i amerikansk medier.

Den store medieinteressen for bryllupet, og at så mange detaljer av hele arrangementet har kommet ut i pressen, skal være hovedårsaken til at det kjente Hollywood-paret avlyser helgas bryllup i Santa Barbara, nord for Los Angeles.

Lopez i tårer

Jennifer Lopez skal ha vært helt ut av seg da hun fortalte om at bryllupet var utsatt, og hun var ifølge flere gjester vanskelig å forstå mellom tårene.

Paret har forsøkt å holde detaljene om bryllupet hemmelig for å få en mest mulig privat bryllpsfest. Både gjester og medarrangører av bryllupet har signert kontrakter på at detaljene om bryllupet skal holdes hemmelig. Alikevel lekket navnet på stedet hvor paret skulle gifte seg og hvilket hotell paret skulle bo på, ut i pressen.

Lopez skal ha satt i gang en jakt på sladrehanken blant bryllupsgjestene.

Ingen storfest

I frykt for at bryllupet ville bli ødelagt eller i det minste amputert, valgte paret å gi beskjeden om at gjestene ikke burde møte opp på avtalt sted i Los Angeles lørdag. Da skulle bryllupslaget i utgangspunktet hatt en hyggelig sammenkomst før den store dagen, søndag.

Bruce Willis, Jack Nicholson, Matt Damon, Christian Slater og en rekke andre Hollywood-stjerner var inivitert til bryllupet. I natt spekulerte amerikanske medier i om parets store bryllupsfest er avlyst for godt, og at superstjernene heller vil ha en liten sermoni på et forhåpentlig hemmelig sted i nær framtid.

UTSETTER: Hemmelighetene rundt bryllupet sprakk. Derfor bestemte Ben Affleck og Jennifer Lopez seg for å utsette vielsen.