«Åpent forhold»

Avlyser forestillinger bare dager etter premieren

Kutter show på onsdager på grunn av TV-jobbing.

KUTTER ONSDAGENE: Komikerduoen John Brungot og Henriette Steenstrup hadde tidligere i uka premiere på sitt nye show, «Åpent forhold», på Chat Noir i Oslo. Nå forsvinner en av dagene fra spilleplanen. Foto: Jarle Nyttingnes, Over Norge
KUTTER ONSDAGENE: Komikerduoen John Brungot og Henriette Steenstrup hadde tidligere i uka premiere på sitt nye show, «Åpent forhold», på Chat Noir i Oslo. Nå forsvinner en av dagene fra spilleplanen. Foto: Jarle Nyttingnes, Over Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Komikerne Henriette Steenstrup og John Brungot hadde onsdag denne uka premiere på sitt nye show, «Åpent forhold», på Chat Noir i Oslo. Nå, bare fire dager etter, kutter duoen en av forestillingsdagene, skriver VG.

Ifølge produsent Terje Stenstad forsvinner onsdagsforestillingene fra og med 14. februar fra spilleplanen, blant annet fordi komikerne skal jobbe med et nytt TV-konsept.

- John har slitt med en ryggprolaps i prøvetiden, som riktignok er i rask bedring, men kombinert med en ny TV-innspilling på dagtid som krever litt mer tid fra slutten av februar har vi gjort en avveiing om å ta vekk noen onsdager, skriver Stenstad i en SMS til VG.

Produsenten avviser at avlysningene har noe med dårlig billettsalg å gjøre, og forteller at publikummerne som er rammet av avlysningene har fått tilbud om alternative forestillinger.

«Åpent forhold» fikk en firer på terningen av Dagbladets anmelder, og det samme i VG. I et intervju med Dagbladet før premieren, kunne Steenstrup og Brungot fortelle at showet er et resultat av en idé de har gått med i over to år.

- Vi er så gode venner at vi har fleipa med om å lage et show som het «Baregode venner junior» som en referanse til Hege Schøyen og Øivind Blunck. Men det passet bedre med åpent forhold. Vi gjør vel alt sammen, bortsett fra å dele seng, sa Brungot.

Dette synet deler også Steenstrup.

- Ja, vi har åpen linje, og John er min beste guttevenn. Men om han så var den siste fyr på denne jord, så hadde nok vi hatt et platonisk forhold, fortalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer