Avlyser igjen

Vil det norske publikummet få se Doherty igjen?

(Dagbladet.no): For andre gang på to uker avlyser Pete Doherty og babyshambles en konsert i Oslo. Denne gangen skal grunnen være sykdom, skriver VG.

Den skandalebefengte rockeren skulle først spilt i Oslo 5. november, men da måtte bandet avlyse fordi Doherty hadde prestert å miste passet sitt.

Etter passrotet ble konserten flyttet til førstkommende onsdag, 29. november, men nå er også den konserten avlyst.

Årsaken er ifølge VG at Doherty skal ha fått en infeksjon etter et kirurgisk inngrep som ble gjennomført i Portugal i helgen.

Dermed forblir Øyafestivalen 2005 fortsatt det norske konsertpublikummets friskeste minne av Doherty. Konserten, som ble gjennomført med et nødskrik, var det likevel mange som ikke fikk med seg. Den gangen startet Dohertys problemer i tollen på Gardermoen, og konserten ble utsatt flere timer.

På grunn av utsettelsen var det mange som ikke fikk med seg konserten, og bare noen få «heldige» publikummere fikk oppleve en dritings Doherty som snublet snøvlende rundt på scenen med en flaske vodka, før han kastet opp, for på den måte å fullføre sin foreløpig siste Norgeskonsert.

Har du billetter til den avlyste konserten kan du ta det med ro, du slipper å oppleve et vrak av en musiker, og du får pengene tilbake dersom det ikke blir satt opp en ny konsert.

AVLYSER IGJEN: Pete Doherty og Babyshambles. Foto: SCANPIX
AVLYSER IGJEN: Pete Doherty og Babyshambles. Foto: SCANPIX Vis mer