<strong>AVLYSER:</strong> Sanger Sissel Kyrkjebø. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
AVLYSER: Sanger Sissel Kyrkjebø. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Avlyser juleturneen

- Fryktelig lei meg.

Publisert
Sist oppdatert

Sissel Kyrkjebø avlyser den planlagte juleturneen «Sissels Jul 2020». Det kommer fram en pressemelding.

Årsaken er coronarelaterte restriksjoner. Turneen skulle etter planen omfatte Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

- Jeg er fryktelig lei meg for at vi på grunn av dagens usikre situasjon er nødt til å avlyse «Sissels Jul 2020». Det er leit, både overfor mitt trofaste publikum, mine musikere og mitt crew. Jeg gleder meg til å komme tilbake med Sissels Jul i 2021, sier Kyrkjebø i pressemeldingen.

Videre står det coronasituasjonen medfører at både den helsemessige og den økonomiske risikoen er høy, og at sannsynligheten for å bli satt i karantene etter den planlagte reisevirksomheten er stor.

- Rørende

Sissel lever selv med to personer som er i risikogruppa. I juli åpnet hun opp om hvordan hun har merket pandemien på kroppen.

- Når vil jeg kunne se og gi mine døtre en god klem? Når kan vi besøke og få besøk av venner uten å måtte ha en til to meter avstand? Folk glemmer dessverre litt at viruset fortsatt er her. Jeg håper at vi alle har lært hvor lite som skal til for at det spres, og hvor lite som skal til for å holde et virus i sjakk, sa hun til Dagbladet da.

Under coronatida fikk en av Sissels gamle låter en samlende effekt på det norske folk, atter en gang. Under NRK-programmet «Kåss til kvelds» covret flere av landets mest kjente artister OL-sangen fra 1994 – «Se Ilden Lyser». Responsen lot ikke vente på seg.

- Det var veldig rørende og jeg ble så glad. Det var virkelig flott å se og høre! Jeg fikk mange meldinger på sosiale medier av folk, ja, – jeg ble helt rørt, sa hun i juli.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer