Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Avlyser konserter: - Karrieren kommer til å ta livet av meg

Robbie Williams sliter.

KREVENDE ARTISTLIV: Robbie Williams mener at han ville hatt bedre helse dersom han ikke var popstjerne. Dette bildet er fra en konsert i Dusseldorf i sommer. Nå avlyser han flere konserter Foto: NTB Scanpix
KREVENDE ARTISTLIV: Robbie Williams mener at han ville hatt bedre helse dersom han ikke var popstjerne. Dette bildet er fra en konsert i Dusseldorf i sommer. Nå avlyser han flere konserter Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske popstjernen Robbie Williams (43) mener at hans musikkarriere, som har vart i mer enn 25 år, påvirker helsa på en negativ måte.

- Det kommer til å bli min død, sier han i et intervju med The Sunday Times.

Ifølge Aftonbladet innstiller artisten flere konserter i Russland. Årsaken skal være plager knyttet til artritt og artrose, som er en leddsykdom han har hatt lenge.

Etter en pause skal han gjenoppta verdensturneen, som fortsetter i Asia og Australia/New Zealand.

Rus og depresjoner

I intervjuet, som også svenske Expressen gjengir, sier den populære artisten at livet som artist, sanger og musiker vil bli hans død, og at depresjon ligger i familiens gener.

- Jeg vet ikke om jeg ville vært så psykisk syk uten berømmelsen, forteller han åpenhjertig til The Sunday Times.

SAMMEN I ELLEVE ÅR: Robbie Williams og kona Ayda Field er foreldre til to barn. Foto: Scanpix
SAMMEN I ELLEVE ÅR: Robbie Williams og kona Ayda Field er foreldre til to barn. Foto: Scanpix Vis mer

Robbie Williams har lenge kjempet mot rusmisbruk og avhengighetsproblemer knyttet til alkohol og narkotika - og han takker kona, Ayda Field, for den hjelp og støtte hun gir ham - ikke minst til å føle seg bedre.

Popstjernelivet dårlig for helsa

I intervjuet forteller han at det er livet i offentligheten som har gjort ham deprimert gjennom årene, helt siden boyband-perioden med Take That på 90-tallet.

- Denne jobben er veldig dårlig for helsa mi.

- Det vil ta livet av meg til slutt. Jeg kan ikke se det på noen en annen måte, sier Robbie Williams om sin karriere.

- Det ligger i genene

PUPPESNAKK: Overfor programleder Stian Blipp (27) røper programleder Dorthe Skappel (54) årsaken til hvorfor hun fjernet silikonen fra brystene: Robbie Williams. Video: TV 2 Vis mer

Robbie Williams er sikker på at han ville følt seg bedre, hatt en sterkere mental helse og ikke endt opp med psykiske lidelser og depresjoner dersom han hadde levd som et vanlig menneske og ikke vært den ekstremt kjente superstjernen har er.

- Det er depresjon i familien, det ligger i genene.

- Men jeg tror ikke mine psykiske problemer ville vært så sterke hvis det ikke hadde vært for min kjendisstatus, sier Robbie Williams til den britiske avisen.

Hyller og takker kona

Han takker og hyller sin kone for støtten hun gir ham, og mener at hun holder liv i både ham og forholdet. Paret Field/Williams har vært sammen i elleve år, de giftet seg i 2010 og har to barn sammen.

- Hun er smart nok til ikke «å senke skipet» mens jeg bare vil senke det for å se hvordan det vil se ut, sier Robbie Williams.

Robbie Williams har tidligere snakket om sine helseproblemer, om at han spiser mye om natten - og kampen for å gå ned i vekt.

- Det er ikke kål, men kake jeg vil ha - masse sukker, sier han.

Har betennelse i leddene

Robbie Williams har tidligere også snakket om leddsykdommen sin, som også kan holdes i sjakk med et bevisst forhold til mat.

Han lider av artritt, en sykdom som fører til betennelse i leddene, som han fortalte i et intervju med The Standard.

- Jeg kan ikke lenger sparke fotball på grunn av smertene i ryggen, sier sangeren.

På grunn av sykdommen, som også påvirker beina, må Williams også gjøre sceneshowene noe mindre utagerende.

FLAUT: Under en konsert i Brisbane, Australia kom den 41 år gamle sangeren Robbie Williams med en flau sex-vits til en kvinnelig publikummer som viste seg å bare være 15 år gammel. Video: aussiefaraday / Youtube Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!