Pårørende:  Tone Damli Aaberge, samboeren til skuespiller Aksel Hennie, avlyser konsert i Harstad etter at Annan Forbes Hennie, broren til Aksel Hennie, omkom i går kveld. 
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Pårørende: Tone Damli Aaberge, samboeren til skuespiller Aksel Hennie, avlyser konsert i Harstad etter at Annan Forbes Hennie, broren til Aksel Hennie, omkom i går kveld. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

Avlyser konserter

Etter at Annan Forbes Hennie omkom i fallskjermulykke i går.

(Dagbladet:) - Det er en tragisk hendelse og vi sender våre varmeste tanker og medfølelse til Tone Damli og hennes familie.

Det sier festivalsjef Jan Santocone i festivalen BAKgården i Harstad til avisa HT. Han kan fortelle at på grunn av dødsfallet i nær familie,  avlyser artisten Tone Damli sin konsert som skulle gått av stabelen i morgen kveld.

Dette etter at Annan Forbes Hennie (29), som er halvbroren til skuespiller Aksel Hennie, omkom i en fallskjermulykke på Jarlsberg flyplass i går kveld. Aksel Hennie er Damlis samboer.

Ifølge Damlis management skal også nok et arrangement i helga avlyses. Lørdag skulle Tone Damli gitt gratiskonsert under Aurskogmarten i Akershus.

Annan Forbes Hennie etterlater seg kone og et spedbarn.