<strong>Pårørende:</strong>  Tone Damli Aaberge, samboeren til skuespiller Aksel Hennie, avlyser konsert i Harstad etter at Annan Forbes Hennie, broren til Aksel Hennie, omkom i går kveld. 
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Pårørende: Tone Damli Aaberge, samboeren til skuespiller Aksel Hennie, avlyser konsert i Harstad etter at Annan Forbes Hennie, broren til Aksel Hennie, omkom i går kveld. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer

Avlyser konserter

Etter at Annan Forbes Hennie omkom i fallskjermulykke i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) - Det er en tragisk hendelse og vi sender våre varmeste tanker og medfølelse til Tone Damli og hennes familie.

Det sier festivalsjef Jan Santocone i festivalen BAKgården i Harstad til avisa HT. Han kan fortelle at på grunn av dødsfallet i nær familie,  avlyser artisten Tone Damli sin konsert som skulle gått av stabelen i morgen kveld.

Dette etter at Annan Forbes Hennie (29), som er halvbroren til skuespiller Aksel Hennie, omkom i en fallskjermulykke på Jarlsberg flyplass i går kveld. Aksel Hennie er Damlis samboer.

Ifølge Damlis management skal også nok et arrangement i helga avlyses. Lørdag skulle Tone Damli gitt gratiskonsert under Aurskogmarten i Akershus.

Annan Forbes Hennie etterlater seg kone og et spedbarn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer