Avlyser Marcus og Martinus-opptreden av sikkerhetsgrunner

Skulle egentlig opptre i Malmö. 

MÅ AVLYSE: Marcus og Martinus må avlyse sin planlagte opptreden i Sverige på grunn av sikkerhetstiltak. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
MÅ AVLYSE: Marcus og Martinus må avlyse sin planlagte opptreden i Sverige på grunn av sikkerhetstiltak. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Popduoen Marcus og Martinus har for lengst oppnådd stor suksess i Norge. Med låter som «Elektrisk» og «Girls» har de kapret ungpikehjerter landet over.

Den siste tida har de også klart å opparbeide seg en solid fanbase i Sverige. Da gutta spilte på Liseberg og Gröna Lund nylig vitnet flere om knuffing og uro blant publikum, ifølge svenske Göteborgs-Posten.

Nå har svenskene tatt forholdsregler.

Konserten guttene egentlig skulle ha i Malmö den 15. juli under barnefestivalen «Sommarlov» er nå avlyst på grunn av sikkerheten.

Det er SVT som har besluttet å kansellere bookingen av artistene. Det er Aftonbladet som kommer med nyheten. Festivalen har sett seg nødt til å kansellere bookingen av tenåringsidolene fra Trofors.

- Vårt største fokus er å kunne garantere sikkerheten til de medvirkende og publikum under «Sommarlov». Vi sender direkte fra en åpen plass som vi ikke har mulighet til å sperre av. Derfor kan vi ikke garantere at arrangementet kan gjennomføres på en sikker måte, sier prosjektleder Anna-Maria Nildén til Aftonbladet.

Under konserten på Görna Lund satte tvillingene besøksrekord, og dørene til fornøyelsesparken måtte stenge tidligere enn noen gang før.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer