Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Avlyser sommershow

- Synd vi ikke klarte å selge nok billetter, sier Janne Formoe.

Avlyser: «Avslørte bondepiker» bestående av jentene: f.v. Cornelia Børnick, Janne Formoe, Dorina Eldøy-Iversen og
Dagrun Anholt avlyser planlagte forestillinger i Kristiansand. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Avlyser: «Avslørte bondepiker» bestående av jentene: f.v. Cornelia Børnick, Janne Formoe, Dorina Eldøy-Iversen og Dagrun Anholt avlyser planlagte forestillinger i Kristiansand. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Det som skulle blitt en ordentlig revysommer for Janne Formoe og jentene i «Avslørte Bondepiker» får en brå slutt.

Sviktende billettsalg gjør at de siste forestillingene avlyses.

- Det er trist at ikke flere har ønsket å se oss, både for min egen del og for de andre jentene i gjengen. Vi hadde et håp om å få til et årlig sommershow som en tradisjon i Kristiansand, sier Janne Formoe til Fædrelandsvennen.

Publikum uteble
Janne Formoe hadde sammen med Dorina Marie Eldøy Iversen, Dagrun Anholt og Cornelia Børnick i revygruppa ladet opp til sommerrevy i Kristiansand hele juli, men nå kuttes forestillingene som skulle gått de siste to helgene.

Jannes revygruppe «Avslørte bondepiker» hadde offisiell premiere i Kristiansand 2. juli, men showet «Uten en rød tråd» var da allerede spilt et par ganger for Kristiansand-publikummet. Salen tar 250, men bare mellom 40 og 50 billetter var i forkant solgt til showene i juli.

- Jeg er ikke bekymret, billettsalget skjer i døra. Det har vi planlagt for hele tida, sa teatersjefen for Thalia Teater, Bjørn Heiseldal Dagbladet for tre uker siden.

Nå har pipa fått en annen lyd. Mangel på publikummere har fått jentene til å avlyse.

- Vi overlever dette
- Kritikkene har vært kjempebra og responsen fra dem som har sett oss har vært god. Men oppmøtet har vært varierende, mellom 50 og 100 mennesker, sier Formoe til avisa og legger til:

- Men vi er en god gjeng, så vi overlever dette. Nå skal vi ta showet videre til nye steder etter hvert. Og kanskje vi prøver igjen i Kristiansand til neste år.

Thalia Teater vil ikke gå ut med antall solgte billetter, men innrømmer at de har tapt penger på showet og at forhåndssalget har vært for dårlig.

- Vi kunne ikke gamble på å fortsette. Det er tydelig at det ikke er grunnlag for en årlig sommerrevy i Kristiansand, sier produksjonsleder i Thalia Teater, Pia Bergersen til Fædrelandsvennen.

 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!