Skral Festival:

Avlyser

Skral Festival 2021 er avlyst.

AVLYST: På grunn av smittesituasjonen i Grimstad må Skral Festival avlyse. Foto: JAafoto
AVLYST: På grunn av smittesituasjonen i Grimstad må Skral Festival avlyse. Foto: JAafoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skral Festival 2021 er avlyst.

- Å avlyse Skral Festival er ikke noe vi tar lett, sier arrangørene i en pressemelding.

Festivalen som har blitt arrangert i Grimstad siden 2003 har tatt den tunge beslutning om å ikke invitere til musikkfest, på grunn av smitteøkningen i byen.

- Hele organisasjonen på rundt 20 personer har jobbet på dugnad i over ett år uten å ta ut så mye som ei krone i lønn. Belønningen for strevet har hele tiden vært å kunne samle folk i trygge rammer på Groos og nyte felleskapet, musikken, god drikke, deilig mat og Sørlandet sammen med gode venner, skriver arrangører.

- Slik blir det ikke. På grunn av den økte smittesituasjonen i Grimstad den siste uken har vi besluttet å avlyse Skral Festival 2021. Selv om smittesituasjonen kan bedre seg den neste uka så meldte FHI i går at Grimstad må påregne “.... å stå i dette minst en uke til...” noe som naturlig nok blir vanskelig da opprigg er få dager unna og festivalen er om mindre enn en uke, står det videre i pressemeldingen.

- Jobber iherdig

Arrangører informer at de jobber iherdig med å flytte over alle avtaler til 2022 og vil holde publikum løpende oppdatert via nettsider og sosiale medier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer