Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Avlyste etter Paris-terroren - nå kommer Eagles of Death Metal til Oslo

Skulle egentlig spille på Sentrum Scene 26. november.

KOMMER TIL OSLO: Eagles of Death Metal avlyste den planlagte Oslo-konserten etter terrorangrepet i Paris. Nå melder bandet at de kommer igjen, den 14. februar på Sentrum Scene. Foto: NTB Scanpix
KOMMER TIL OSLO: Eagles of Death Metal avlyste den planlagte Oslo-konserten etter terrorangrepet i Paris. Nå melder bandet at de kommer igjen, den 14. februar på Sentrum Scene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): En hel verden sørget etter at 129 mennesker ble drept under terrorangrepene i Paris.

89 av dem døde inne på konserthuset Bataclan, der det amerikanske bandet Eagles of Death Metal holdt konsert den skjebnesvangre kvelden 13. november i år.

Den da planlagte turneen til bandet skulle innom Oslo bare dager seinere, den 26. november. Konserten ble naturlig nok avlyst.

Nå kan fans igjen glede seg til å oppleve bandet, da det i dag ble annonsert at rockebandet skal spille på Sentrum Scene 14. februar.

Dersom du ikke har refundert billetten etter at forrige konsert ble avlyst, vil denne nå være gyldig til konserten i februar. Det melder Sentrum Scene på Facebook-arrangementet. Har du refundert den, vil du likevel få en mail om forhåndssalg til konserten.

I en presseuttalelse sier en av bandets grunnleggere, Jesse Hughs, at de gleder seg til å fortsette turneen. Også i Paris.

- Folka i Paris har vært fantastiske mot oss, og vår kjærlighet for den vakre byen og menneskene der har blitt styrket en million ganger den siste måneden. Å høre historiene fra overlevende, de skadde og de som mistet elskede, har vært overveldende, sier Hughs og fortsetter:

- Å ikke komme tilbake for å fulleføre showet vårt var aldri et alternativ. Vi gleder oss til å komme tilbake i februar og fortsette vårt opptdrag med å gi rockemusikk til verden.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media