Avril i by'n

Fansen samlet seg i hundrevis da Avril Lavigne inntok hovedstaden.

Den illsinte dama fra Canada varmet opp før kveldens konsert på Rockefeller i Oslo med autografskriving i en platebutikk på Karl Johan. Inni der var det ikke på langt nær plass, så byens hovedgate tettet seg helt av fans som ville få et glimt og et navnettrekk av Lavigne. Køen måtte organiseres med gjerder og var vond som et langt år. Det er tross alt 45.000 nordmenn som har kjøpt den siste plata hennes. Og pressen fikk slettes ikke slippe inn.

- Tøff

- Hun har en tøff stil. Er seg selv, liksom, slår Cathrine Andersen fast. Ved hjelp av gode kontakter var hun en av de første som fikk signert CD'en sin, Avril Lavignes «Let go». Dessverre var ikke kontaktene til Cathrine gode nok til å få billett til kveldens konsert. De 1300 billettene ble utsolgt for lenge siden.

Pop-pønk

Avril Lavigne er bare 17 år, men er en de mestselgende artistene i statene for øyeblikket. Hun slo igjennom med hiten «Complicated», fulgte opp med den pop-pønka «Sk8ter Boi», og fyller akkurat nå radio og tv med den tredje hiten fra debutplata, «I'm wtih you».

- Husk å skrive «Sk8ter Boi» riktig, da, sier Irena Franjkovic, som har fått billetter og er salig fornøyd med. det.

- Utrolig bra musikk, altså!

Les mer om den hissige canadenseren her.

<B>TETT-I-TETT: </B>Det var nok ikke alle som kom inn til sin store heltinne i dag. Flere hundre fans samlet seg utenfor platebutikken der Avril Lavigne satt og signerte.
<B>FIKK TREFFE AVRIL: </B>Irena Franjkovic, Sachin Rohatgi, Kristine Sanet og Cathrine Andersen fikk signert hvert sitt klenodie. - Avril lager utrolig bra musikk, sier Irena. Hun blir ikke motsagt.