Avril Lavigne slipper nytt album i 2017

Delte nyheten om det gledelige comebacket på Instagram.

TILBAKE MED NYTT ALBUM: Avril Lavigne annonserte i dag, via Instagram, at hun skal slippe nytt album i 2017. FOTO: NTB Scanpix
TILBAKE MED NYTT ALBUM: Avril Lavigne annonserte i dag, via Instagram, at hun skal slippe nytt album i 2017. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig på 2000-tallet var det den rocka tenåringen Avril Ramona Lavigne (32) som dominerte hitlistene med låter som «Sk8er boi» og «Complicated».

Lavigne har de siste årene vært borte fra rampelyset, men ble i forrige uke dratt inn i nyhetsverdenen nok en gang da hun tydde til Twitter for å forsvare æren til Nickelbacks frontfigur, Chad Kroeger, som hun tidligere var gift med.

Nå er er hun tilbake på sosiale medier, denne gangen i ett mer lystig lunne, for å annonsere sitt nye album, melder Billboard.

- Jeg er virkelig glad for å kunngjøre at jeg nå jobber med ny musikk, og jeg vil gi ut et nytt album i 2017. Jeg gleder meg til å åpne opp om ting, og dele mitt hjerte med dere! Jeg er spent på å la dere få høre de nye låtene. Det kommer til å bli et fantastisk 2017!, skriver Lavigne i en lengre melding på Instagram.

Snakker om sykdommen

I samme melding som den hun nå har kunngjort det kommende albumet i, takker hun fansen for deres tålmodighet og støtte de to siste årene.

- Jeg vil først og fremst takke fansen for all støtte i de to årene jeg nå har hatt en kamp med Lymes sykdom. Det har ikke bare vært en hard kamp, men det har også vært opplysende og det vil reflekteres i min nye musikk, artisteri, liv og personlig. Jeg kommer til å gjøre det å kjempe og øke bevistheten rundt lyme-borreliose med Avril Lavigne-fondet, skriver artisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer