Michael Jackson:

Avskjedsturneen som aldri ble noe av

Med 50 konserter, 700 dansere og én afrikansk elefant skulle Michael Jackson gjøre tidenes comeback. 13 dager før, døde han.

COMEBACK: 5 mars 2009 holdt Michael Jackson en pressekonferanse i London for å fortelle om comeback-turneen som skulle finne sted i O2 Arena til sommeren samme år. Foto: Joel Ryan / AP Photo
COMEBACK: 5 mars 2009 holdt Michael Jackson en pressekonferanse i London for å fortelle om comeback-turneen som skulle finne sted i O2 Arena til sommeren samme år. Foto: Joel Ryan / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skulle bli et comeback for historiebøkene. Mannen som ble omtalt som kongen av pop, hadde holdt en lav profil etter å ha blitt tiltalt for å ha forgrepet seg på en 13-åring. I 2005 ble han frikjent.

Men 5. mars 2009 sto han igjen på podiet og annonserte at han skulle gjøre en siste turné, eller rettere sagt en rekke konserter, i O2 Arena i London. Etter 12 år skulle Michael Jackson tilbake på scenen i den engelske hovedstaden og første konsert var 8. juli.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer