«Allsang på grensen»:

Avslører artister

I år er «Allsang på grensen» tilbake på Fredriksten festning med hele syv stjernespekkede program i vente for publikum og tv-seere. Nå har «Allsang på grensen» avslørt hvem som skal opptre på årets sendinger.

SOMMERFEST PÅ TV 2: I år er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen tilbake som programledere i stjernespekkede «Allsang på grensen». Foto: TV 2
SOMMERFEST PÅ TV 2: I år er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen tilbake som programledere i stjernespekkede «Allsang på grensen». Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag 23. juni er det duket for «Allsang på grensen» på TV 2, og i år markerer dette stjernespekkede sommerprogrammet hele 15 år på TV, og både publikum og seere hjemme kan glede seg til å se en drøss av kjente, norske artister stå på scenen.

Fjorårets program ble ledet av Katrine Moholt og artisten Stian «Staysman» Thorbjørnsen. I et intervju med Dagbladet fortalte Thorbjørnsen at programlederrollen i Allsang på grensen var en drøm som gikk i oppfyllelse, spesielt etter at hans NRK program, «10 på topp» ble tatt av lufta.

Nå er både Thorbjørnsen og Moholt tilbake for å lede årets sending av «Allsang på grensen» fra Fredriksten festning i Halden. Ikke nok med det, men Thorbjørnsen skal selv stå på scenen under årets siste sending, 31. juli.

Statsminister på besøk

Under årets premiere opptrer duoen Marcus & Martinus sammen med sin søster eMMa, og vi får høre andre folkekjære stemmer som Kurt Nilsen og Sissel Kyrkjebø fra festningen 23. juni. I tillegg skal også statsminister Erna Solberg ta turen ned til Halden for å sette i gang årets «Allsang på grensen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer