Avslører comeback-planene

Lind, Nilsen, Fuentes og Holm gjenforenes!

SAMMEN IGJEN: De fire gitarglade gutta, som av noen er blitt kalt «De nye gitarkameratene», gjenforenes. Video: Facebook / Lind, Nilsen, Fuentes, Holm Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For noen dager siden la bandet som i media ofte er blitt kalt «De nye gitarkameratene» ut en video som hintet om at noe stort skulle skje i 2019.

Ryktene begynte å svirre: Var det en gjenforening på gang?

«Hallelujah»

I videoen tråler de fire seg gjennom gamle klassikere fra sitt eget materiale, og mimrer tilbake til da de holdt konsert i Oslo Spektrum. Til slutt stemmer de alle sammen i med låten «Hallelujah», som de gjorde stor suksess med i 2006.

- Det hadde vært gøy å gjøre noe igjen, sier Kurt Nilsen mot slutten av videoen.

Den eneste teksten som fulgte med videoen er setningen: «2019 blir gøy!».

Avslører planene

Nå har Alejandro Fuentes (31), Espen Lind (47), Kurt Nilsen (40) og Askil Holm (38) avslørt hva slags planer de har for året som kommer. Det gjorde de under innspillingen av «Senkveld med Helene og Stian» på TV 2 i går kveld.

- Nå er det ti år siden vi var sammen sist, men det føles liksom som om at det var i går. Jeg har savnet dere, gutta, sier Kurt Nilsen i programmet, ifølge TV 2.

Konsert i Spektrum

Den store hemmeligheten som nå er blitt avslørt er nemlig at gutta gjør comeback, tretten år etter at de tok landet med storm med sin versjon av Leonard Cohens «Hallelujah».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer