Avslører det dramatiske A1-bruddet

«Jeg vet dere trenger meg, men faen ta dere».

DEN GANG DA: A1 var på alle ungpikers CD-spillere da de slo gjennom på 90-tallet. Selv var de bare ungguttene, i en alder av 17 år, da de startet opp. Fra venstre ser du Paul Marazzi, Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen. Foto: Stella Pictures
DEN GANG DA: A1 var på alle ungpikers CD-spillere da de slo gjennom på 90-tallet. Selv var de bare ungguttene, i en alder av 17 år, da de startet opp. Fra venstre ser du Paul Marazzi, Mark Read, Ben Adams og Christian Ingebrigtsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På 90-tallet kopierte det norsk-britiske boybandet A1 hiten som førte til internasjonal suksess for den noe eldre, og mer 80-tallsinspirerte, pop-gruppa A-ha.

Med en fornyet versjon av «Take on me», oppnådde gruppa, bestående av tenåringene Ben Adams, Mark Read, norske Christian Ingebrigtsen og Paul Marazzi, en liknende suksess.Men karrieren som ga dem muligheten til å bade i jenter, rikdom og berømmelse, varte ikke like lenge.

Karrieren stagnerte På veien til voksenlivet ble de møtt av flere intriger innad i gruppa, før de helt uventet ble oppløst i 2002.

I et åpenhjertig intervju med britiske itv2, som er referert av Daily Mail, skal Mark Read ha innrømmet at sjalusi var det første tegnet på gnisninger mellom bandmedlemmene, etterfulgt av Christian Ingebrigtsens uttalelse:

-  Ben elsket å være midtpunktet da det kom til oppmerksomhet, og noen ganger ville jeg også være det. Så lenge Ben var den mest populære i gruppa, ble jeg litt sjalu.

Som medlem i et av datidens største boyband, med plettfri hud og en hårsveis som sto i stil med tiden, ble Ben Adams nemlig kåret for å være den mest attraktive mannen i bandet som også vant en Brit Awards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer