Avslører en hjerteskjærende død for «True Blood»-favoritt

Skuespilleren skal ha brutt sammen i gråt. Spoiler alert!

HVEM DØR? Det er flere i dette ensemblet som har forvoldt andres død. Nå dør en av dem selv.
HVEM DØR? Det er flere i dette ensemblet som har forvoldt andres død. Nå dør en av dem selv.Vis mer

(Dagbladet): Antallet personer og annet utyske som har blitt tatt av dage iløpet av de til nå fem sesongene av tv-serien «True Blood» har nok i alle fall nådd tresifret.

Men ingen av dem som har møtt sitt endelikt har vært blant seriens hovedpersoner fra starten av.

Helt til nå.

Fanfavoritt Showrunner Brian Buckner, som har tatt over for Alan Ball, røper i et intervju med Rolling Stone at en av seriens hovedpersoner kommer til å bli drept i løpet av sesong seks som starter på CMore og HBO Nordic i morgen. Atpåtil skal denne karakteren være en favoritt blant fansen.

Seriens tilhengere har spekulert rundt at det er vampyren Eric Northman, i svenske Alexander Skarsgårds skikkelse, som ikke overlever sesongen og møter «the true death». Dette på grunn av en av sesongens promoplakater som består av et bilde av en vampyr som ligner på Northman med tittelen «No one lives forever».

Ifølge Hollywood Life, som har sett sesongåpningen, kommer karakteren til å forsvinne ut av serien allerede i morgendagens episode.

Ryan Kwanten spiller karakteren Jason Stackhouse og sier at det var «hjerteskjærende» å lese manus til den skjebnesvangre scenen.

- Jeg var egenlig ganske overraska over at serien hadde vart så lenge uten at noen av hovedpersonene hadde dødd. Det var tøft å få vite det, og da vi satt rund bordet og leste manus trillet tårene hos alle sammen, sier han til E! Online.

Gråting Også Joe Mangiello kaller manuslesinga til akkurat den scenen for en trist affære.

- Personen det gjaldt brast i gråt mens alle klappet. Og så, i skikkelig «True Blood»-ånd, så spiste vi en purpurrød kake. Det var som en seremoni, sier skuespilleren, som spiller varulven Alcide Herveaux.

Sesong seks består bare av 10 episoder, i motsetning til de vanlige 12, blant annet på grunn av hovedrolleinnehaver Anna Paquins graviditet.