Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Avslører erotisk podkast

Skuespiller Demi Moore (57) låner stemmen til erotisk podkast med ambisjoner om å få lytterne til å «ville ha sex med partneren sin».

STJERNESPEKKET: Skuespiller Demi Moore spiller mot Claes Bang i ny erotisk podkast. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB scanpix
STJERNESPEKKET: Skuespiller Demi Moore spiller mot Claes Bang i ny erotisk podkast. Foto: Reuters / Danny Moloshok / NTB scanpix Vis mer

Skuespiller Demi Moore produserer og medvirker i den nye erotiske fiksjonspodkasten «Dirty Diana». Det skriver blant andre The Independent.

Podkasten har premiere 13. juli, og er skapt av manusforfatter og regissør Shana Feste, som blant annet står bak filmer som «Country Strong» (2010) og «Endless Love» (2014). Den forteller historien om en mann og en kone som finner tilbake til hverandre etter at ekteskapet har vært på hell en stund.

- Jeg ville skape et show om et ekteskap som føltes ekte og overbevisende, og så erotisk at du vil få lyst til å ha sex med partneren din etter at du har hørt på det.

Det sier Feste i en uttalelse gjengitt i en rekke amerikanske medier, deriblant Deadline.

FORSVUNNET: Skal ha forsvunnet fra en båt i California. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Moore spiller mot stjerner som Claes Bang, som blant annet er kjent fra Netflix' «Dracula», og «Black Mirror»-skuespiller Mackenzie Davis. Også Lena Dunham, kjent fra serien «Girls», dukker opp i en birolle.

- «Dirty Diana» ga meg muligheten til å jobbe med noen utrolige skuespillere, inkludert den fantastisk og sexy Demi Moore, sier Feste videre.

Karakterenes seksualitet er «til å ta og føle på», mener hun.

- Jeg håper lytterne får et friskt perspektiv på sex, sett gjennom en kvinnelig linse.

Det er selskapet QCODE som står bak den pikante produksjonen. Tidligere har de blant annet produsert fiksjonspodkasten «Blackout», med «Mr. Robot»-skuespiller Rami Malik.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!