Avslører han seg?

Magikeren Joe Labero både irriterer og gleder mange med sine illusjoner.

Den svenske illusjonisten Joe Labero har på få år klatret opp i toppdisvisjonen over verdens illusjonister. Nå kommer han til Norge igjen, med nye og mer spektakulære innslag enn noen gang før.

Nå kan du møte han på Dagbladet.no og spørre om det du vil. Kanskje han avslører noen av triksene og letter litt på sløret om andre ting også. Han startet som 12-åring da han fikk et tryllesett av foreldrene sine og han ble raskt populær på skoleavslutninger og lignende.

Joe Labero er kjent for mer enn bare korttriks og duer opp av hatten. Han er inspirert av andre illusjonister som David Copperfield, som fylte Oslo Spektrum med måpende publikum for noen år siden. Joe Laberos favorittriks er blant annet å bli sugd gjennom en jetmotor, å sage en kvinne i ni deler og å få et flygel til å sveve mens en person spiller på det.

Joe Labero har premiere med sitt show «Expect the unexpected» 3. mars på Edderkoppen i Oslo, men han møter deg i nettmøte fredag 27. februar klokka 12. Send inn ditt spørsmål allerede i dag.

SAGE, SAGE:</B> Joe Labero sager seg selv i flere biter på scenen og andre.