Lews Hamilton

Avslører hemmelig karriere

Formel 1-stjerna vil dele musikk med fansen.

FLERE JERN I ILDEN: Lewis Hamilton er ikke bare verdens beste Formel 1-sjåfør, men også en aspirerende artist. Foto: NTB Scanpix
FLERE JERN I ILDEN: Lewis Hamilton er ikke bare verdens beste Formel 1-sjåfør, men også en aspirerende artist. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i 2018 at låta «Pipe» med sangeren Christina Aguilera og den til nå anonyme rapperen XNDA så dagens lys. Nå bekrefter Formel 1-fantomet Lewis Hamilton (35) i et innlegg på Instagram at det var han som kunne høres i låta, og lover at det vil komme mer musikk.

Både fansen og mediene har siden den gang spekulert på om det kunne være den topprangerte Mercedes-sjåføren som sto bak pseudonymet. Nå har de altså fått rett.

- Jeg ønsker å fortelle at XNDA er meg, og jeg er så beæret og takknemlig overfor @xtina (Christina Aguilera, journ.anm.) for å ha gitt meg et sted å bruke stemmen min, skriver han på Instagram.

Redd for å stå fram

Hamilton kan høres på ett av versene i låta, men har tidligere ikke villet svare på henvendelser fra mediene om hvorvidt det var ham som sto bak XNDA-pseudonymet. Flere medier meldte om spekulasjonene den gangen.

- Jeg ble overveldet av denne muligheten, og tok den umiddelbart. Jeg hadde to timer til å skrive og spille inn verset, og målet var at dere skulle få høre musikken først uten å vite at det var meg, men det gikk ikke helt som planlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer