Avslører hemmeligheter fra «Beverly Hills 90210»

Jason Priestley skriver sine memoarer.

 SEER-SUKSESS:  Serien «Beverly Hills 90201» ble svært populær da den gikk på tv på 90-tallet. Foto: Stella Pictures
SEER-SUKSESS: Serien «Beverly Hills 90201» ble svært populær da den gikk på tv på 90-tallet. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): 90-tallsserien «Beverly Hills 90210» ble svært populær da den først ble sendt på tv-skjermene i 1990. Dramaserien gikk over 10 sesonger og siste episode ble sendt våren 2000.

Karakteren Brandon Walsh, som ble spilt av skuespiller Jason Priestley, var en av de mest populære gutta i serien.

Skriver sine memoarer Nå er Priestley i gang med å skrive en bok, der han lover å avsløre flere ukjente detaljer om sin tid i den populære serien og sitt senere liv, skriver The Hollywood Reporter.

I tillegg til å være skuespiller i serien var Priestley også produsent for flere episoder. Serien handlet om en gruppe tenåringer som bodde i Beverly Hills i California, og som gikk på «West Beverly Hills High School».

I løpet av de ti årene serien ble spilt inn var det en rekke skandaleoppslag fra kulissene i mediene. Det skal ha vært mye intern krangling på settet.

Jason Priestley har uttalt at han skal utbrodere flere av disse ryktene i sin nye bok.

- Levd mye - Selv om jeg bare har vært på denne planeten i 44 år, har jeg levd mye i løpet av den tida. Jeg håper min historie vil opplyse, underholde og inspirere dem som leser det, sier han.

Etter sin tid i «Beverly Hills 90201» har Priestley jobbet som både skuespiller og regissør. Han har spilt roller i svært mange kjente filmer og serier. Han har blant annet hatt roller i «My Name is Earl», «What I like about you», og «Call Me Fitz».

I 2005 giftet Priestley seg med sminkør Naomi Lowde. Paret har to barn.

Lurer du på hvordan det går med de andre stjernene fra serien? Les her.

 SKRIVER BOK:  Jason Priestley lover å avsløre hemmeligheter fra tida i «Beverly Hills 90201». Foto: Stella Pictures
SKRIVER BOK: Jason Priestley lover å avsløre hemmeligheter fra tida i «Beverly Hills 90201». Foto: Stella Pictures Vis mer