«Skjønnheten og udyret»

Avslører homofil hemmelighet i«Skjønnheten og udyret»

Disney-regissør avslører at det blir en egen vri på nyinnspillingen av den romantiske klassikeren om «Skjønnheten og udyret». 

ETTERLENGTET: Emma Watson spiller Belle i filmatiseringen av klassikeren «Skjønnheten og udyret». Video: Walt Disney Studios Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): De siste årene har Disney laget flere nyinnspillinger av tidligere tegnefilmklassikere, blant annet «Askepott» og «Jungelboken».

De siste månedene har det vært knyttet store forventninger til konsernets nyinnspilling av tegnefilmklassikeren «Skjønnheten og udyret» fra 1991. Filmen har premiere i mars i år.

Da den første traileren til filmen ble sluppet i fjor satte den rekord på antall trailervisninger. På et døgn ble den sett 127,6 millioner ganger. At filmatiseringen av «Skjønnheten og udyret», med Emma Watson og Dan Stevens i rollene som Belle og Udyret (prins Adam), har vært etterlengtet viser også seertallene for den siste filmtraileren, som kom i slutten av januar. På få timer var klippet spilt av 17 millioner ganger og delt over 400 000 ganger.

Mer enn heterofil romantikk

Med skuespillere som Emma Watson, tidligere Harry Potter-stjerne og Dan Stevens, kjent for mange fra tv-suksessen Downton Abbey, har det vært duket for at den romantiske klassikeren fortsatt vil være en storslått feiring av heteroseksuell kjærlighet.

Nå har imidlertid regissør Bill Condon avslørt at filmen, for første gang i Disneys historie, vil vise et eksklusivt homofilt øyeblikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer