«The Sopranos»

Avslører hvordan den vanskelige drapsscenen i «The Sopranos» ble spilt inn: - Det var svært ubehagelig

Musiker og skuespiller Steven Van Zandt forteller at han ble emosjonelt utslitt av å spille en av drapsscenene i «The Sopranos».

EPISK DRAPSCENE: Steven Van Zandt glemmer ikke drapscenen han gjorde i TV-suksessen «The Sopranos». Foto: Christian Roth Christensen
EPISK DRAPSCENE: Steven Van Zandt glemmer ikke drapscenen han gjorde i TV-suksessen «The Sopranos». Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mafiaserien «The Sopranos» ble laget i seks sesonger fra 1999 til 2007, og er en av tidenes største TV-serie-suksesser.

Sammen med «Sex in the city» ble serien HBOs første enorme suksess før selskapet i ettertid kom med serier som «The Wire», «Six Feet Under», «Band of Brothers» og «Game of Thrones».

Vegard Larsen, tidligere programleder for Filmbonanza på NRK, har tidligere uttalt til Dagbladet at serien representerte noe nytt da den kom.

- Det var dyrere, proffere, og minnet om filmen i uttrykket, sa han, og trakk fram dialogen, de komplekse karakterene og smart dialog.

- «Sopranos» vil alltid bli stående som en milepæl i tv-historien, uttalte Larsen.

NB! Artikkelen inneholder spoilere!

Oppfordret til å være røff og voldelig

I hovedrollen som den hensynsløse, men mangefasetterte mafiabossen Tony Soprano, ble spilt av avdøde James Gandolfini, mens Silvio, en annen fremtredende karakter i serien, ble spilt av Steven Van Zandt, bedre kjent som Little Steven.

Ti år etter at siste episode av serien ble sendt sitter minnene fra innspillingen fortsatt for Van Zandt, som i en chat med The Guardians lesere åpnet opp om det vanskeligste han har måttet gjøre i løpet av sin skuespillerkarriere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer