Avslører «Mujaffa»-rolle

«Mujaffa» er et av mange spill som snart kan forsvinne fra nettet. - Det kommer i hvert fall ikke til å være et savn fra min side, sier Marte Stokstad - som spilte «blondinen» i spillet.

FORSVINNER: 31. desember forsvinner Mujaffa-spillet fra nettet. Det er helt OK, mener Marte Stokstad - som spilte rollen som «blondine» i spillet. Kollasj: 1001spill / Tor Lindseth / Se og Hør
FORSVINNER: 31. desember forsvinner Mujaffa-spillet fra nettet. Det er helt OK, mener Marte Stokstad - som spilte rollen som «blondine» i spillet. Kollasj: 1001spill / Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Å, det gamle spillet? Ja, det «voica» jeg faktisk for lenge siden. Jeg spiller en slags kvinnefigur eller prostituert, om jeg husker rett? Jeg vet at spillet går ut på og kjøre bil og plukke opp prostituerte, sier Marte Stokstad (42) da Dagbladet ringer for å slå av en prat om «Mujaffa»-spillet.

«Cruise» rundt i hele byen - fra Grønlandsleiret til Tøyengata. Møte personer av motsatt kjønn og hilse på likesinnede. Men først: bygge BMW.

Dette var, lettere omformulert, innholdet i det vanvittig populære - og kontroversielle - «Mujaffa»-spillet, som i sin tid ble beskrevet som «den største nettspill-suksessen i NRKs historie». Komiker Zahid Ali og programleder Marte Stokstad sto bak stemmene i den norske versjonen.

Nå parkerer snart Mujaffa bilen for godt. 31. desember forsvinner Adobe Flash Player fra alle nettlesere - og med det alle nettspill som baserer seg på programvaren. Det var Natt og Dag som først omtalte at spillet kan bli utilgjengelig i nær framtid.

- Her kommer jeg

Hvis du er født i siste halvdel av 80-tallet eller begynnelsen av 90-tallet, er sannsynligheten høy for at du på et eller annet tidspunkt har sittet med en klassekamerat og spilt det obskøne Flash-spillet om Mujaffa og bilen hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer