Avslører ny Potter-tittel

Boka skal hete «Harry Potter and the Half Blood Prince».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva synes du om navnet? Diskuter Harry Potter. For å få slutt på de falske ryktene som verserer om den sjette Harry Potter-boka, offentliggjorde J.K. Rowling i går tittelen på sin neste bok, som blir «Harry Potter and the Half Blood Prince».

- Jeg prøver hardt å ikke bli fornærmet over at noen trodde dette var mulig, skriver J.K. Rowling i en pressemelding på sine offisielle hjemmesider i går.

Den suksessfulle forfatteren var rystet over ryktene som hadde spredd seg på Internett om at hennes neste bok skulle hete «Harry Potter and the Pillar of Storgé». (En tittel som henspiller på kjærlighetsbinding mellom foreldre og barn).

Vil stoppe rykter

For å få slutt på ryktemakeriet bestemte hun seg derfor i går for å kunngjøre tittelen på den neste boka i serien. Den nye boktittelen skal få navnet «Harry Potter and the Half Blood Prince».

Når boka kommer ut og hva den skal handle om, vil Rowling si svært lite om.

-  Det eneste jeg vil avsløre om bokas innhold, er at tittelen verken refererer til Harry, eller den onde Lord Voldermort, skriver hun videre på hjemmesiden sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer