Avslører ny Potter-tittel

Boka skal hete «Harry Potter and the Half Blood Prince».

Hva synes du om navnet? Diskuter Harry Potter. For å få slutt på de falske ryktene som verserer om den sjette Harry Potter-boka, offentliggjorde J.K. Rowling i går tittelen på sin neste bok, som blir «Harry Potter and the Half Blood Prince».

- Jeg prøver hardt å ikke bli fornærmet over at noen trodde dette var mulig, skriver J.K. Rowling i en pressemelding på sine offisielle hjemmesider i går.

Den suksessfulle forfatteren var rystet over ryktene som hadde spredd seg på Internett om at hennes neste bok skulle hete «Harry Potter and the Pillar of Storgé». (En tittel som henspiller på kjærlighetsbinding mellom foreldre og barn).

Vil stoppe rykter

For å få slutt på ryktemakeriet bestemte hun seg derfor i går for å kunngjøre tittelen på den neste boka i serien. Den nye boktittelen skal få navnet «Harry Potter and the Half Blood Prince».

Når boka kommer ut og hva den skal handle om, vil Rowling si svært lite om.

-  Det eneste jeg vil avsløre om bokas innhold, er at tittelen verken refererer til Harry, eller den onde Lord Voldermort, skriver hun videre på hjemmesiden sin.

En gammel tittel

Ifølge BBC News skal Rowling tidligere ha vurdert denne tittelen til den andre boka i serien om Harry Potter, men den gangen valgte hun tittelen «Harry Potter and the Chamber of Secrets».Hva synes du om navnet? Diskuter Harry Potter.

POTTER-FORFATTER: Forfatter J.K. Rowling måtte til slutt gi etter for ryktene, og offentliggjør tittelen på den neste Harry Potter-boka. Her er hun ved en tidligere boklansering.