<strong>ETTERLENGTET:</strong> Fansen har ventet lenge på oppfølgeren til filmen Magic Mike med Channing Tatum i hovedrollen. Nå avslører Gabriel Iglesias at også han skal ha en rolle i oppfølgeren. Foto: Stellapictures / Filmweb
ETTERLENGTET: Fansen har ventet lenge på oppfølgeren til filmen Magic Mike med Channing Tatum i hovedrollen. Nå avslører Gabriel Iglesias at også han skal ha en rolle i oppfølgeren. Foto: Stellapictures / Filmweb Vis mer

Avslører ny rolle i Magic Mike-oppfølgeren

- De vil at jeg skal kle av meg, sier komiker Iglesias.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke mer enn to uker siden det ble kjent at storfilmen «Magic Mike», med Channing Tatum i hovedrollen, skulle få en oppfølger.

Nå røper komikeren Gabriel Iglesias, bedre kjent som «Fluffy», at også han har en rolle i den nye filmen.

Beholder buksene I et intervju med Huffington Post forteller han at han har fått flere henvendelser fra fans som vil at han skal kle av seg foran kamera.

- Det er helt sprøtt. Det er flere folk der ute som ber meg om å kaste klærne. De vil se meg ta helt av, sier han.

Komikeren understreker imidlertid at han kommer til å beholde klærne på under innspilling.

- Det heter magiske Mike, og ikke tragiske Mike, spøker han.

Ble anbefalt Iglesias røper også hvordan han fikk rollen i intervjuet, og forteller at det var selveste Channing Tatum som anbefalte ham til regissøren.

- Jeg fikk en telefon av Tatum, og han lurte på om jeg hadde lyst til å stille opp, sier Iglesias.

Da han takket ja ble han imidlertid nervøs for å komme på sett. Han forteller at det var en stressende opplevelse.

- Jeg jobbet med de største stjernene i Hollywood. Mitt mål var bare å gå inn dit å gjøre jobben min uten å gjøre noen sinte. Jeg gikk inn, gjorde det jeg skulle gjøre, og forlot filmsettet igjen. Ingen ble skadd, forteller komikeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer