ETTERLENGTET: Fansen har ventet lenge på oppfølgeren til filmen Magic Mike med Channing Tatum i hovedrollen. Nå avslører Gabriel Iglesias at også han skal ha en rolle i oppfølgeren. Foto: Stellapictures / Filmweb
ETTERLENGTET: Fansen har ventet lenge på oppfølgeren til filmen Magic Mike med Channing Tatum i hovedrollen. Nå avslører Gabriel Iglesias at også han skal ha en rolle i oppfølgeren. Foto: Stellapictures / FilmwebVis mer

Avslører ny rolle i Magic Mike-oppfølgeren

- De vil at jeg skal kle av meg, sier komiker Iglesias.

(Dagbladet): Det er ikke mer enn to uker siden det ble kjent at storfilmen «Magic Mike», med Channing Tatum i hovedrollen, skulle få en oppfølger.

Nå røper komikeren Gabriel Iglesias, bedre kjent som «Fluffy», at også han har en rolle i den nye filmen.

Beholder buksene I et intervju med Huffington Post forteller han at han har fått flere henvendelser fra fans som vil at han skal kle av seg foran kamera.

- Det er helt sprøtt. Det er flere folk der ute som ber meg om å kaste klærne. De vil se meg ta helt av, sier han.

Komikeren understreker imidlertid at han kommer til å beholde klærne på under innspilling.

- Det heter magiske Mike, og ikke tragiske Mike, spøker han.

Ble anbefalt Iglesias røper også hvordan han fikk rollen i intervjuet, og forteller at det var selveste Channing Tatum som anbefalte ham til regissøren.

- Jeg fikk en telefon av Tatum, og han lurte på om jeg hadde lyst til å stille opp, sier Iglesias.

Da han takket ja ble han imidlertid nervøs for å komme på sett. Han forteller at det var en stressende opplevelse.

- Jeg jobbet med de største stjernene i Hollywood. Mitt mål var bare å gå inn dit å gjøre jobben min uten å gjøre noen sinte. Jeg gikk inn, gjorde det jeg skulle gjøre, og forlot filmsettet igjen. Ingen ble skadd, forteller komikeren.